Mantı Tadında Makarna

Mantı Tadında Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tereyağ

Mantı Tadında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarnamızı her vakit haşladığımız üzere haşlayalım. Süzelim ve yağ yakalım.
  2. Başka tencereye yada tavaya tereyağını koyalım eritelim.
  3. Eriyen tereyağına salçayı koyalım ve kokusu çıkana kavuralım.
  4. Kavrulan salçaya karabiber pul biber koyalım karıştıralım.
  5. Su bardağına 2 parmak su alıp salçaya koyalım ve salçayı açalım.
  6. Çok sulu olmasın diye o kadar çok sulu isterseniz daha fazla su koyabilirsiniz.
  7. Daha sonra bir kaseye yoğurdu alalım içine az tuz atalım.
  8. Yoğurdu çırpıcı ile karıştırarak inceltelim ve makarnaya dökelim yoğurda.
  9. Makarnamızı koyalım tabağa üzerine salça sosundan koyalım ve afiyet olsun 🥰.

Mantı Tadında Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağ Çekmeyen Pişi
Mayasız Kıyır Poğaça
Tarhana Tost
Pankek
Semizotu Turşusu
Mozaik Buzluk Pastası (Çok Pratik)
Hdabla | © 2025 |