Mantı Tadında Makarna

Mantı Tadında Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket makarna
  • 4-5 kaşığı yoğurt
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • Yağ göz

Mantı Tadında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarlarınızı pişirin, suyunu süzün.
  2. Yoğurdunuzu çırpın, üzerine göz kararı tuz ekleyin.
  3. Ayrı bir tavada yağ, kuru nane ve pul biberi kızartın .
  4. Makarnanızı bir tabağa alın, üzerine çırpmış olduğunuz yoğurdu ekleyin .
  5. Yağlı sosu üzerine ekleyin ,servis edin, şimdiden afiyet olsun.

Mantı Tadında Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabahar Mücveri
Çatlak Kurabiye
Aylarca Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye (Videolu)
Glutensiz Fit Ekmek
Arap Tavası
Karnınahar Brokoli ( Dıyet Yemegı)
Hdabla | © 2025 |