Mantarlı Tavuklu Makarna

Mantarlı Tavuklu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

Makarnayı haşlamak için;

  • 500 gram makarna
  • Su
  • 2 yemek kaşığı tereyağ (makarnayı kavurmak için)

Tavuklu harç için;

  • 300 gram tavuk göğüsü
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 100 gram mantar
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Kimyon
  • Granül sarımsak
  • Toz kırmızı paprika
  • Karabiber

Mantarlı Tavuklu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir tencere suyumuzu aşalım kaynatalım ve içine makarnaları alalım ve pişirelim.
  2. Uygun bir tavaya yağı ince doğradığımız soğanı ve kapya biberi ekleyelim güzelce kavuralım küp küp doğradığımız tavuk göğsünü ekleyelim ve bir 5 dakika daha kavuralım, onun üstünü doğradığımız mantarları ekleyelim ve yeniden bir 5 dakika daha kavuralım ve son olarak bütün baharatları ekleyelim ve 10 dakika pişirelim.
  3. Uygun bir tavada tereyağını eritelim ve üstüne makarnamızı ek edelim ve güzelce karıştıralım biraz tuz ekleyelim.
  4. Servis tabağına birinci evvel makarna sonra üzerine mantarlı tavuklu harcımızı koyalım ve afiyetle yiyelim 😋😋😋.

Mantarlı Tavuklu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçü Kandil Simidi (Yiyen Tarif İstiyor)
Islak Kek
Domates Soslu Taze Börülce
Cevizli Tarçınlı Portakallı Kek
Triliçe
Çok Kolay Patatesli Rulo Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet