Mantar Soslu Makarna

Mantar Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket makarna
  • ⁠1 adet soğan
  • ⁠1 adet yeşil biber
  • ⁠200 gram mantar
  • ⁠100 gram kıyma
  • ⁠1 kaşık biber salçası
  • Dilediğiniz halde baharat (ben fesleğen, pul biber ve karabiberi çok yakıştırıyorum)

Mantar Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanı ve yeşil biberi doğruyoruz. Tavaya yağımızı aldıktan sonra yavaş yavaş kavuruyoruz. Kıymayı ekliyoruz.
  2. Ardından doğradığımız mantarları ek edip yüksek ateşte kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Salçayı ekleyip bir beş dakika daha pişiriyoruz. Tuz ve baharatlarını ekleyip haşladığımız makarna ile karıştırıyoruz inanılmaz lezzetli oluyor mutlaka denemelisiniz… afiyet olsun 🔥.

Mantar Soslu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Islak Kek
Zeytinyağlı Enginar
Lifli Proteinli Diyet Salata
Yağ Çekmeyen Pişi
Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver
Havuç Mücver
Hdabla | © 2025 |