Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver

Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım bağ arapsaçı
  • 3 kol taze yeşil soğan
  • 2 adet pırasa
  • 2 adet havuç
  • Yarım bağ dereotu
  • Maydanoz
  • Taze nane
  • Damak tadınıza nazaran pul biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 adet yumurta
  • Göz kararı un
  • İsteğe bağlı 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
  • Limon

Kızartmak için;

  • Zeytinyağ yada çiçek yağ

Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tüm materyallerimizi küçükçe ince bir formda doğruyoruz .
  2. Baharatlarını ,yumurtaları katıp karıştırıyoruz ,bir çay bardağı kaşar rendesini katıp, göz kararı un ekliyoruz ,unu dikkatli ekleyin çok cıvık ve çok katı olmayacak biçimde.
  3. Sonrasında yemek kaşığınla alıp üzerini düzelterek kızgın yağda gerili önlü kızartınız afiyet olsun😇.

Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sağlıklı Lahana Böreği (Diyet)
Murtuğa Kahvaltı Tarifi
Şifalı Et Haşlama
Portakallı Çikolatalı Kek
Yulaflı Glutensiz Lavaş / Krep
El Değmeden Hazırlanan Rondo Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |