Mantar Kurabiye

Mantar Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin(250 gram)
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 4 su bardağı mısır nişasta’sı
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 çay bardağı un
  • Kakao

Mantar Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarin, yumurta ve pudra şekerini yeterlice karıştırıyoruz.
  2. Sonrasında tüm materyalleri yavaş yavaş denetimli bir biçimde ekleyip ele yapışmayan bir kıvama gelene kadar yoğuruyoruz.
  3. Parçalar koparıp biçimimizi verdikten sonra gazoz kapağını kakaoya batırıp üstüne bastırıp mantar formumuzu verdikten sonra evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında ortalama 20 dakika kadar pişiriyoruz .
  4. Pişme müddeti fırından fırına değişebilir deneyenlere afiyet olsun :).

Mantar Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Akşam Yemeği Menüsü
Hurma Rüyası
Labneli Pancarlı Kinoalı Meze
Ganajlı Tart Kek
Beyti Kebabı
Patatesli Midye Börek
Hdabla | © 2025 |