Mantar Kokoreç

Mantar Kokoreç Tanımı İçin Malzemeler

  • 600-700 gram kestane mantarı
  • 1 adet soğan
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 diş sarımsak
  • Çeyrek çay bardağı zeytinyağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kuru domates
  • 1 tatlı kaşığı kajun baharatı
  • Tuz

Mantar Kokoreç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tavaya zeytinyağını küçük doğranmış soğanı ve biberleri ekleyin.
  2. Soğanlar karamelize olana kadar kavurup içerisine küçük doğranmış mantarları ek edin.
  3. Suyunu salıp çeken mantarlara tereyağı, baharatlar ile birlikte sarımsağı ek edin.
  4. Son olarak ekmeğin içini alıp üzerine bastırarak ekmekleri yağlayıp içerisine hazırladığınız yemeği ekleyin.

Mantar Kokoreç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Makarna Böreği
Limonlu Tiramisu ( Tam Bir Yaz Tatlısı )
Kremalı Karışık Meyveli Kek
Yüksük Çorbası
Düdüklü Tencerede Etli Nohut
Limonlu Kabaran Mis Kokan Kek
Hdabla | © 2025 |