Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk kanat but karışık
- 2 orta uzunluk patates
Sos için:
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Yarım çay kaşığı top kekik
- 1 çay kaşığı toz biber
- 3 diş sarımsak (ezilmiş)
- Tuz
- Karabiber
- 1 tatlı kaşığı limon
- 1 yemek kaşığı sirke
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sos için olan materyaller bir kapta karıştırılır.
- Kanatlar-butlar ve elma dilim patatesler uygun kapta soslanir. Tepsiye dizilir.
- 190 derecede alt üst fansiz ayarda tavuklar pişene kadar pişirilir.
- Her fırın farklı olduğu için süreyi takip edin. Sıcak sıcak servis edilir.
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












