Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi

Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram antep fıstığı içi
- 100 gram beyaz çikolata
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı pudra şekeri (isteğe bağlı)
Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Antepfıstığı içini robota koyup istediğiniz inceliğe gelene kadar çekin.
- Beyaz çikolatayı benmari adabı eritin.
- Eritilmiş beyaz çikolatayı çekilmiş antep fıstığının üstünü ekleyin ve zeytinyağını koyun isterseniz üstüne de pudra şekeri ekleyin.
Afiyet olsun.
Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

