Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi

Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram antep fıstığı içi
  • 100 gram beyaz çikolata
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı pudra şekeri (isteğe bağlı)

Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Antepfıstığı içini robota koyup istediğiniz inceliğe gelene kadar çekin.
  2. Beyaz çikolatayı benmari adabı eritin.
  3. Eritilmiş beyaz çikolatayı çekilmiş antep fıstığının üstünü ekleyin ve zeytinyağını koyun isterseniz üstüne de pudra şekeri ekleyin.
    Afiyet olsun.

Mahinur‘un Enfes Antep Fıstığı Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Havuç Salatası
Güllü Cheesecake (Kendi Tarifim)
Havuçlu Arpa Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi (Şifa Gibi Çorba)
Çikolatalı, Cevizli Kurabiye
Tavuk Dürüm
Pizza Muffin
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet