Magnolia Tatlısı (Tam Kıvamında)

Magnolia Tatlısı (Tam Kıvamında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 kaşık hafif tepeleme nişasta
  • 2 kaşık hafif tepeleme un
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 tam yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet (75gr) kremşanti yahut 1 paket (200ml) %35 yağlı krema
  • Oreo bisküvi (yulaflı bisküvilerde olur)
  • Çilek yahut istediğiniz meyveler

Magnolia Tatlısı (Tam Kıvamında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un, nişasta, şeker, yumurta bir tencerede düzgünce karıştırılır. Daha sonra altı yakılır.
  2. Kaynayana kadar daima karıştırılır.
  3. Göz göz olduktan sonra ocaktan alınır, vanilya eklenir ve uygunca karıştırılır.
  4. Her 2-3 dakikada bir karıştırılarak kabuk tutmadan oda sıcaklığına gelmesi sağlanır.
  5. Daha sonra dolaba alınır ve uygunca soğuması sağlanır.
  6. İyice soğuduktan sonra krem şanti eklenerek en az 4-5 dakika köpük köpük olana kadar çırpılır.Kremamız hazır.
  7. Bu krema ile istediğiniz magnolyayı hazırlayabilirsiniz.
  8. Ben sıra ile bir kaşık magnolya, etrafına çilek, 1 kaşık bisküvi ve kalan kısma magnolya halinde hazırladım.

Sizlerde dilediğiniz bisküvi ve meyve ile hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun ☺️.

Magnolia Tatlısı (Tam Kıvamında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Mı Pratik Çilekli Kurabiye
Muzlu Çikolatalı Kap Kek
Krep Tarifi
Soğuk Baklava
Çikolatalı Antep Fıstıklı Kurabiye
Ballı Kabak Tatlısı
Hdabla | © 2025 |