Magnolia Tarifi (Yumurtasız, Kremasız)

Magnolia Tanımı (Yumurtasız, Kremasız) İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı nişasta (mısır yahut buğday)
- 2 yemek kaşığı un
- 1 paket toz krem şanti
- 1 paket kakaolu bisküvi
- Oreo yahut bebe bisküvisi (isteğe bağlı) (rondodan geçirilmiş)
- Çilek yahut muz (isteğe bağlı)
Magnolia Tanımı (Yumurtasız, Kremasız) Nasıl Yapılır?
- Tencereye süt, şeker, nişasta ve unu ekleyin. Düzgünce karıştırın.
- Orta ateşte daima karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
- Ocaktan alın ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
- Muhallebi ılıdıktan sonra toz krem şantiyi muhallebiye ekleyip karıştırın.
- Kuplara yahut kaselere bir kat bisküvi, bir kat muhallebi olacak biçimde paylaştırın.
- İsteğe bağlı olarak ortalara çilek yahut muz dilimleri ekleyebilirsiniz.
- En üste tekrar bisküvi serpiştirin ve buzdolabında en az 2 saat soğutun. Afiyet olsun!.
İpuçları;
Muhallebinin kıvamı koyu olursa biraz daha süt ekleyebilirsiniz.
Bisküvi olarak dilediğinizi kullanabilirsiniz.
Meyve olarak çilek, muz yahut dilediğiniz öteki bir meyveyi kullanabilirsiniz.
Magnolia tatlısını farklı biçimlerde süsleyebilirsiniz. Örneğin, üzerine çikolata sosu yahut fındık serpebilirsiniz.
Magnolia Tanımı (Yumurtasız, Kremasız) Fotoğraflı Yapılışı

