Magnolia (Ganajlı)

Magnolia (Ganajlı) Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilin
  • 1 yemek kaşığı tereyağ yada margarin
  • 1 paket toz kremşanti yada 1 kutu krema
  • 1 paket bisküvi (ben bebe bisküvisi kullanıyorum)

Ganaj için;

  • 1 kutu krema
  • 180 gram çikolata

Magnolia (Ganajlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un, nişasta ve şekeri ocağa alalım. Kaynayana kadar karıştıralım.
  2. Kaynadıktan sonra ocağı kapatıp içine tereyağ ve vanilin ekleyelim.
  3. Muhallebimiz soğuduktan sonra krema yada toz kremşatimizi ekleyip bir müddet çırpalım.
  4. Ganajımız için bir kapta kremamızı ısıtalım kenar kısımlarında baloncuklar oluşup ısınmaya başlayınca ocağı kapatıp çikolatalarımızı ekleyelim.
  5. Toz haline getirdiğimiz bisküvilerimiz ile birlikte istediğimiz biçimde sunum yapabiliriz. Afiyet olsun.

Magnolia (Ganajlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü İşkembe
Dışarda Yemeye Son Ev Yapımı Yumuşacık Tavuk Burger Tarifi (Videolu)
Çilekli Kurabiye
Tavada Kaşarlı Sebzeli Köfte
Orman Meyveli Tart Kek
İstiridye Mantarı Sote
Hdabla | © 2025 |