Magnolia (Çilekli/Meyveli)

Magnolia (Çilekli/Meyveli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı süt
  • 5 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağ
  • 1 paket krem şanti

Üzeri için;

  • 1 paket burçak bisküvi
  • Meyve

Magnolia (Çilekli/Meyveli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un ve şekeri çırparak ocakta pişirin. Yoğunlaşınca karıştırmaya devam edin. Topaklanmasın.
  2. Koyulaştığında ocağı kapatın.
  3. Sıcak sıcak tereyağını ekleyin karıştırın ve tereyağını karışımın içinde eritin.
  4. Ben paket krem şanti kullanmak istemediğim için tereyağ ile de yapıyorum ancak krem şanti ile yapmak isterseniz tıpkı biçimde magnolianın içine döküp çırpma teli ile karıştırın.
  5. En son bir paket vanilya ekleyip karıştırıyoruz.
  6. Bisküvileri bir kapta ezip bisküvi tozu elde edin. Servis kaselerinin tabanına ( kaseler kuru olsun) bisküviden birkaç yemek kaşığı koyun.
  7. Kaselere dilimlenmiş çilek ( ya da muz, kivi, karışık meyveler ) ekleyin.
  8. Magnolia’yı kaselerin yarısına kadar dökün. ( minik kaseleriniz varsa ya da dilerseniz kasenin tamamına kadar dökün) tekrar bisküvi tozu ekleyin tekrar magnolia dökün. Tüm magnoliayı kaselere hisse edin.
  9. Kaselerin en üstüne çilekleri ekleyin. Dövülmüş fındık ya da damla çikolata ile süsleyin.

Magnolia (Çilekli/Meyveli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Kek Tarifi
Yazın En Kolay Fresh Tatlısı Asude
Pişi
Portakallı Muhallebi (12+ Ay)
Mantarlı Kremalı Tavuk Fileto
Nohut Ekmeği
Hdabla | © 2025 |