Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 4 yemek kaşığı elenmiş un
  • 1 adet 100 ml sıvı krema
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 adet vanilya
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet bisküvi ( rastgele bisküvi olabilir)
  • Çilek

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak muhallebisini yapıyoruz. Süt, şeker, un, yumurta, krema bu eserleri ekliyoruz ve ocağa alıp karıştırmaya başlıyoruz. Kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Kaynadıktan sonra altını kapatıp üstüne vanilyayı ekliyoruz ve çırpıcıyla karıştırıyoruz. Karıştırdıktan sonra streçle kapatalım (kabuk bağlamaması için)
  3. Muhallebimiz soğurken bir yandan bisküvileri rondodan geçirelim ve çilekleride yıkayalım.
  4. Muhallebimiz soğuduktan sonra mikserle 2 dk boyunca çırpalım.
  5. Çırptıktan sonra kavanoza birinci olarak bisküviyi sonra muhallebiyi koyalım muhallebiden sonra kenarlara çilekleri koyalım.
  6. Çilekten sonra tekrardan bisküvi ve muhallebiyi koyalım son etap olarak en üst kata 4 adet çilek koyup kavanozu kapatalım. Şimdiden afiyet olsun.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangalda Soslu Kanat
Alinazik
Haşhaşlı Limonlu Kek
Meyve Şöleni Pasta
Çıtır Yufkalı Tavuklu Salata
Enginar
Hdabla | © 2025 |