Alinazik

Alinazik Tanımı İçin Malzemeler

Patlıcanlı karışım için ;

  • 3 adet patlıcan
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak

Üzeri için;

  • 300 yahut 400 grm kuşbaşı kırmızı et
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Alinazik Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuşbaşı etlerini düdüklüde 15 dk pişirin fazla olan suyu dökün.
  2. İçine salça ,tozbiber ekleyip bi 5dk daha kavurun.
  3. En son baharatlarını ekleyip kapatın .
  4. Patlıcanlarınızı közleyip içine sarımsak rendeleyin ve yoğurtla karıştırıp sunum tabağına patlıcanı yayın.
  5. Üzerine etleri de ekleyip afiyetle yiyebilirsiniz.

Alinazik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Gelin Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyhane Pilavı
Karışık Mini Poğaça
San Sebastian Chesecake
Glutensiz Çilekli Kek
Kakaolu Mozaik Kek
Yeşil Mercimekli Bulgurlu Misket Köfte
Hdabla | © 2024 |