Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • Yarım kutu krema
  • 1 paket vanilya
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik şeker

Arası için;

  • Yarım paket cici bebe
  • 2 paket negro
  • 3 adet muz

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütümüzü tencereye alalım.
  2. Üzerine şekeri ,unu, yumurtayı kremayı katarak karıştıralım.
  3. Kaynayıp yoğunlaşana kadar muhallebiyi pişirelim.
  4. Kaynayınca içine vanilyayı ekleyip karıştırıp ocağı kapatalım.
  5. Muhallebiliyi başka bir kaba alıp soğumaya bırakalım.
  6. Rondomuza bisküvileri alarak un kıvamına gelene kadar rondodan geçirelim ve soğuyan muhallebimizi 1-2 dakika mikser ile çırpalım.
  7. Hazırladığımız bisküvileri servis edeceğimiz kaselerin tabanına dökelim.
  8. Üzerine muhallebiden dökelim ve muhallebinin üzerine muz ekleyelim.
  9. Üzerine tekrar muhallebi ve bisküvi ekleyerek üzerini süsleyip 3- 4 saat buzdolabında bekletelim.
  10. Süre sonunda magnolialarımızı servis edebiliriz. Afiyet olsun :).

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfteli Makarna
Şeftalili Kek
Soğan Dolması
Portakallı Gelin Pastası (Ferah Ferah)
Muhallebili Kaşık Tatlısı
Ege Esintisi Salatası
Hdabla | © 2025 |