Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket burçak bisküvi
  • 15-20 adet çilek

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 türk kahvesi fincanı nişasta
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 adet vanilya
  • 1 kutu sıvı krema

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle burçak bisküviyi rondodan geçirelim.
  2. Muhallebi için, sıvı kremal hariç tüm gereçleri tencereye alalım. (süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişasta, vanilya).
  3. Muhallebi göz göz atıp kaynayana kadar daima çırpma teli ile karıştıralım.
  4. Muhallebi kaynamaya başlayıp kıvam alınca ocaktan alalım ve soğumaya bırakalım.
  5. Muhallebinin içerisine sıvı kremayı koyup karıştıralım.
  6. Kaselerimize evvel bisküvi tozundan koyalım.
  7. Sonra kasenin yanlarını doğranmış çilekler dizip süsleyelim.
  8. Kasemizi bisküvi-muhallebi-bisküvi-muhallebi-bisküvi sırasıyla hazırlayalım.
  9. Dinlenip soğuması için buzdolabına koyalım.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Misafire En Kolay Pasta / Tepsi Pastası
Fındıklı Kek
Diyet Kahvaltı Tabağı
Su Böreği Tadında Yufka Böreği
Fırında Köfte Patates
Çilek Reçeli
Hdabla | © 2025 |