Magnolia
Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket burçak bisküvi
- 15-20 adet çilek
Muhallebisi için;
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 türk kahvesi fincanı nişasta
- 2 yemek kaşığı tepeleme un
- 1 adet vanilya
- 1 kutu sıvı krema
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle burçak bisküviyi rondodan geçirelim.
- Muhallebi için, sıvı kremal hariç tüm gereçleri tencereye alalım. (süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişasta, vanilya).
- Muhallebi göz göz atıp kaynayana kadar daima çırpma teli ile karıştıralım.
- Muhallebi kaynamaya başlayıp kıvam alınca ocaktan alalım ve soğumaya bırakalım.
- Muhallebinin içerisine sıvı kremayı koyup karıştıralım.
- Kaselerimize evvel bisküvi tozundan koyalım.
- Sonra kasenin yanlarını doğranmış çilekler dizip süsleyelim.
- Kasemizi bisküvi-muhallebi-bisküvi-muhallebi-bisküvi sırasıyla hazırlayalım.
- Dinlenip soğuması için buzdolabına koyalım.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






