Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için:

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket sade kremşanti
  • 1 paket vanilin

Arası için;

  • 2 paket yulaflı bisküvi
  • 100 gram çilek
  • 3 adet muz

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebi için tencerenin içerisine tereyağı, vanilya ve krema hariç bütün materyalleri alıp karıştırın. Kaynama noktasına gelene kadar muhallebiyi daima karıştırın.
  2. Göz göz olup kaynamaya başlayınca altını kısıp tereyağı ve vanilyayı da ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Akabinde muhallebiyi soğumaya bırakın.
  3. Üzeri kabuk bağlamaması için sık sık muhallebiyi karıştırın. Soğuduktan sonra kremşantiyi ekleyin.
  4. Bisküvileri rondoya aktarın ve toz haline gelinceye kadar rondoda çekin.
  5. Çilekleri ince ince doğrayın. Sunum bardaklarının en altına 2 tatlı kaşığı bisküvi koyun.
  6. Çilekleri bardağın kenarına yerleştirin.
  7. Ortasına ince doğranmış çilek ve muz ekleyip üzerine krema ve tekrar bisküvi ekleyin.
  8. Üstünü dilediğiniz biçimde süsleyin.
  9. Dilerseniz buzdolabında soğutun, dilerseniz direkt servis edin. Deneyeceklere şimdiden afiyetler olsun!.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çok Lezzetli Yulaf Poğaça
En Yumuşak Poğaça Tarifi
Bir Tarifle Hem Ekler Hemde Profiterol
Puf Puf Kabaran Vişneli Kek
Tartar Sosu (Çıtır Tavuk Yanına)
Enfes Sosuyla Semizotu Salatası
Hdabla | © 2025 |