Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebisi için:
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket sade kremşanti
- 1 paket vanilin
Arası için;
- 2 paket yulaflı bisküvi
- 100 gram çilek
- 3 adet muz
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muhallebi için tencerenin içerisine tereyağı, vanilya ve krema hariç bütün materyalleri alıp karıştırın. Kaynama noktasına gelene kadar muhallebiyi daima karıştırın.
- Göz göz olup kaynamaya başlayınca altını kısıp tereyağı ve vanilyayı da ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Akabinde muhallebiyi soğumaya bırakın.
- Üzeri kabuk bağlamaması için sık sık muhallebiyi karıştırın. Soğuduktan sonra kremşantiyi ekleyin.
- Bisküvileri rondoya aktarın ve toz haline gelinceye kadar rondoda çekin.
- Çilekleri ince ince doğrayın. Sunum bardaklarının en altına 2 tatlı kaşığı bisküvi koyun.
- Çilekleri bardağın kenarına yerleştirin.
- Ortasına ince doğranmış çilek ve muz ekleyip üzerine krema ve tekrar bisküvi ekleyin.
- Üstünü dilediğiniz biçimde süsleyin.
- Dilerseniz buzdolabında soğutun, dilerseniz direkt servis edin. Deneyeceklere şimdiden afiyetler olsun!.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








