Mafiş

Mafiş Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet hamur kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 adet yumurta
  • 2-2.5 su bardağı un(kıvama göre)

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Mafiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç başka gereçleri karıştırma kabına alıyoruz. Ve çırpıyoruz.
  2. Yavaş yavaş un ekleyelim. Yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  3. Merdane yardımıyla açalım. Bıçakla kare halinde keselim.
  4. Kızdırılmış yağa atalım. Alt üst güzelce kızarınca peçete üzerine alalım.

Afiyet olsun ✌️

Mafiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pancarlı Roka Salatası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kupta Tiramisu
Damla Çikolatalı Kuş Üzümlü Kurabiye
Yeşil Elmalı, Pancarlı Roka Salatası (Böyle Sos Tadı Hiç Bir Yerde Yok)
Kırmızı Erik Şerbeti
Kiş Loren
Kıymalı Patlıcan Katları
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.