Lowcarb Ekmeği

Lowcarb Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 50 ml sıvı yağ

500 gram karışık tahıllar mesela :

  • Kabak çekirdeği
  • Ayçiçeği çekirdeği
  • Doğranmış ceviz
  • Keten tohumu
  • Doğranmış fındık ve susam gibi

Lowcarb Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri bir kapta karıştırın.
  2. Pişirme kağıdı yerleştirdiğimiz 25 cm pişirme kabına dökün.
  3. 160 derece altlı üstlü fırında 1 saat 15 dakika pişirelim.

Afiyet olsun.

Lowcarb Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lor Peynirli Fit Atıştırmalık
Lokanta Usulü Haşlama Tavuk Yemeği
Etli Nohut Yemeği
Kapya Biberli Poğaça
Proteinli Pankek
Nefis Fırın Kebabı
Hdabla | © 2025 |