Lotus Pasta

Lotus Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için:

  • 6 adet yumurta
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 6 yemek kaşığı un
  • 2 paket vanilya şekeri
  • 1 pk kabartma tozu

Kreması:

  • 5 paket krema
  • 1 paket mascarpone
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 2 yemek kaşıĝı toz şeker
  • 5 paket klopfix (krema sıklaştırıcı toz)

Arasına ve üzerine:

  • Lotus krema
  • Lotus kurabiye

Lotus Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için yumurtanın sarısını ve beyazını ayırıyoruz.
  2. Yumurta sarısını ve şekeri çırpıyoruz.
  3. Ayrı kapta yumurta beyazını köpürene kadar çırpıyoruz.
  4. Sonra yumurta beyazını sarısına ekliyor tekrar çırpıyoruz.
  5. Bu karışıma vanilya şekeri ekliyoruz.
  6. Unu ve kabartma tozunu ekliyoruz ve çırpıyoruz.
  7. Yağlanmış kalıba bu harcı döküyoruz ve 175 derecede pişiriyoruz. Benim fırında 30 dk pişti.
  8. Kreması için: bütün materyalleri yoğunlaşana kadar çırpıyoruz. Buzdolabında yarım saat bekletiyoruz.
  9. Pişen pandispanyayı ortadan kesiyoruz ve soĝmasını bekliyoruz.
  10. Lotusu benmari yordamı eritiyoruz.
  11. Arasına krema üzerine eritilmiş lotus ve kurabiye kırıkları serpiyoruz.
  12. Diğer pandispanya yarısını koyuyoruz.
  13. Üzerine en son kalan kremayı sürüyoruz ve dilediğiniz üzere süslüyoruz.Afiyet olsun.

Lotus Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Pizza Tarifi (Nasıl Yapılır
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Sufle
Tarçınlı Türk Kahvesi
Kabak Ve Tenders Salatası
Puf Poğaça
Hdabla | © 2025 |