Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo taze fasulye
- 1 patates
- 3 4 diş sarımsak
- 1 orta uzunluk soğan
- 1 rendelenmiş domates
- 1 fincan zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 2 çay kaşığı tuz
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyelerimizi yıkayıp, kılçıklarını alıp doğrayalım.
- Soğanı küp küp doğrayıp, tencereye alalım yağıda koyup altını açalım.
- Fasulyeleride tencereye alalım toz biber, salça, domates rendesi, tuz ek edelim 1 bardak su koyalım kapağını kapatalım 45 dk bu biçimde altı kısık pişirelim.
- 45 dk sonunda suyu kâfi değilse 1 bardak daha su ekleyelim 15 dk daha pişirelim. Afiyet olsun 🌿
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








