Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo taze fasulye
  • 1 patates
  • 3 4 diş sarımsak
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 rendelenmiş domates
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 2 çay kaşığı tuz

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyelerimizi yıkayıp, kılçıklarını alıp doğrayalım.
  2. Soğanı küp küp doğrayıp, tencereye alalım yağıda koyup altını açalım.
  3. Fasulyeleride tencereye alalım toz biber, salça, domates rendesi, tuz ek edelim 1 bardak su koyalım kapağını kapatalım 45 dk bu biçimde altı kısık pişirelim.
  4. 45 dk sonunda suyu kâfi değilse 1 bardak daha su ekleyelim 15 dk daha pişirelim. Afiyet olsun 🌿

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Etli Taze Fasülye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyarbakır Meftune Yemeği
Muhallebili Yalancı Ekmek Kadayıfı (Yiyen Herkes Tarifini İsteyecek)
Izgara Tadında Fırın Kanat
Tam Ölçülü Kornişon Salatalık Turşusu (Harika)
Soslu Kırmızı Biberli Makarna
Kaşarlı Brokoli Cips
Hdabla | © 2025 |