Lotus Magnolia

Lotus Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1,5 tl süt
- 2,5 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket sıvı krema
- 1 paket lotus bisküvi
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- 3 yemek kaşığı lotus krema
Lotus Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt, un, şeker, nişasta ,yumurta sarısı ,tencereye alınarak karıştırılır .
- Çırparak göz göz olana kadar pişirilir.
- 10 dk kadar soğuduktan sonra vanilya krema ve tereyağı eklenir karıştırılır,sonra mikserle çırpılır.Muhallebimiz hazır.
- Bisküviler robottan geçirilir.
- Servis etmek istediğimiz kuplara biraz muhallebi konulur.
- Üstüne ufalanan bisküviler eşit halde eklenir üstüne tekrar muhallebi konularak sonlandırılır.
- Lotus krema mikrodalga fırında eritilir.
- Benmari yolu de yapabilirsiniz.
- Kupların en üstlerine krema eklenir.
- İstediğiniz halde süsleme yapabilirsiniz. Afiyet olsun 🌸.
Lotus Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



