Lokum Gibi Tadıyla Tavuk Taşlık

Lokum Üzere Tadıyla Tavuk Taşlık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk taşlık
  • 1 adet soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı yenibahar

Lokum Üzere Tadıyla Tavuk Taşlık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pişme müddeti uzun olduğu için öncelikle taşlığı derin bir tencereye alıp üzerini suyla örtüyor ve haşlıyoruz.
  2. Yumuşayan taşlığı istediğiniz büyüklükte doğruyoruz.
  3. Tencereye sıvı yağ ekliyoruz.
  4. Küçük küçük doğramış olduğumuz soğanı ve biberleri üzerine ekleyip yumuşayana kadar pişiriyoruz.
  5. Ardından doğradığımız taşlığı ekliyor ve üzerine baharatları ek ediyoruz.
  6. Güzelce birkaç cins karıştırdıktan sonra 5-10 dk kadar birbiriyle özdeşleşmesi için kısık ateşte pişiriyoruz.
  7. Sıcak ekmek, sumaklı soğanla ve söğüş domatesle tüketmenizi tavsiye ederim🌸.

Yemeğimiz servise hazır ve deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.

Lokum Üzere Tadıyla Tavuk Taşlık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kış Aylarının Favorisi Olacak Portakallı Islak Kek
Pratik Fırında Patates Oturtma
Alman Sosisli Çorba
Limonlu Cheesecake
Yumurtalı Ekmek
Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet