Lokum Gibi Tadıyla Tavuk Taşlık

Lokum Üzere Tadıyla Tavuk Taşlık Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk taşlık
- 1 adet soğan
- 2 adet yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı yenibahar
Lokum Üzere Tadıyla Tavuk Taşlık Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pişme müddeti uzun olduğu için öncelikle taşlığı derin bir tencereye alıp üzerini suyla örtüyor ve haşlıyoruz.
- Yumuşayan taşlığı istediğiniz büyüklükte doğruyoruz.
- Tencereye sıvı yağ ekliyoruz.
- Küçük küçük doğramış olduğumuz soğanı ve biberleri üzerine ekleyip yumuşayana kadar pişiriyoruz.
- Ardından doğradığımız taşlığı ekliyor ve üzerine baharatları ek ediyoruz.
- Güzelce birkaç cins karıştırdıktan sonra 5-10 dk kadar birbiriyle özdeşleşmesi için kısık ateşte pişiriyoruz.
- Sıcak ekmek, sumaklı soğanla ve söğüş domatesle tüketmenizi tavsiye ederim🌸.
Yemeğimiz servise hazır ve deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.
Lokum Üzere Tadıyla Tavuk Taşlık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



