Lokmalık Kurabiye

Lokmalık Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un (3 su bardağı gibi)

Bulamak için;

  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Lokmalık Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarini eritip içerisine sıvı yağ koyup pudra şekerini ekleyip karıştırıyoruz.
  2. Diğer bütün gereçlerimizi de ekleyerek yumuşak bir hamur yapıyoruz.
  3. Minik minik bezeler alıp yuvarlıyoruz .
  4. 170 derecede tahminen 15-20 dakika pişiriyoruz.
  5. Soğuduktan sonra 2 yemek kaşığı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı tarçın ile bulayıp servis edebiliriz afiyet olsun.

Lokmalık Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Boşnak Mantısı
Fırında Çöp Şiş Tavuk Patates
Ciabatta Bread/Ciabatta Ekmeği
Dereotlu Soslu Somon Balığı ( Lachs )
Elmalı Ve Tarçınlı Kek (Yağmurlu Hava Keki)
Elmalı Kek
Hdabla | © 2025 |