Lokma – Pesmet – Halka -Pişi

Lokma – Pesmet – Halka -Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 250 ml süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3,5 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Lokma – Pesmet – Halka -Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün malzemeyi kulak göğsü kıvamında yoğuruyoruz.
  2. Elimizle açıp kızgın yağda kızartıyoruz yada bir merdane yardımıyla açıp bardakla yuvarlak hal veripte pişirebilirsiniz.

Lokma – Pesmet – Halka -Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Poğaça (Kıyır Kıyır)
Aynı Gün İçinde Hazır Sirkesiz Pancar Turşusu
Browni Tadında Kurabiye
Krep Pasta
Etli Esmer Bulgur Pilavı
Sıkıcık Çorbası (Yöresel)
Hdabla | © 2025 |