Lokanta Usulü Soğan Mezesi

Lokanta Metodu Soğan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk soğan

Sosu için;

  • 1 yemek kaşığı salça (dolu olmayacak)
  • Yarım yemek kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tuz (dolu olmayacak)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay bardağı nar ekşisi

Lokanta Tarzı Soğan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanımızı ikiye ayırıp ince ince doğrayalım .
  2. Doğradıktan sonra bir kaba alalım.
  3. Sosunu hazırlamak için gereçleri bir kaseye alıp düzgünce karıştıralım ve 2-3 saat dinlenmeye bırakalım.

Lokanta Adabı Soğan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Donut
Az Acılı Çiğköfte
Hurmalı Muzlu Gece Maması
Lokmalık Poğaça
Çörek Tarifi
Kuru Börülce Salatası
Hdabla | © 2025 |