Lokanta Usulü Soğan Mezesi

Lokanta Metodu Soğan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 2 orta uzunluk soğan
Sosu için;
- 1 yemek kaşığı salça (dolu olmayacak)
- Yarım yemek kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı tuz (dolu olmayacak)
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 çay bardağı nar ekşisi
Lokanta Tarzı Soğan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğanımızı ikiye ayırıp ince ince doğrayalım .
- Doğradıktan sonra bir kaba alalım.
- Sosunu hazırlamak için gereçleri bir kaseye alıp düzgünce karıştıralım ve 2-3 saat dinlenmeye bırakalım.
Lokanta Adabı Soğan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





