Limonlu Zerdeçallı Kış Keki

Limonlu Zerdeçallı Kış Keki Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı portakal suyu
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 limon kabuğu rendesi
- 1 küçük limonun suyu
- 1 tatlı kaşığı zerdeçal
- 1 pk kabartma tozu
- 1 pk vanilya
Limonlu Zerdeçallı Kış Keki Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şeker beyazlayana kadar çırpın.
- Diğer gereçler eklenerek spatula ile havalandırılarak karıştırılır.
- Sarı bir kek harcı olacaktır.
- Yağladığınız kek harcına dökün.
- 180 derecede 30 dk da pişirin.
- Kürdan ile denetim edip dinlendikten sonra servis yapabilirsiniz.
- Eğer kalıptan çıkarma sorunu yaşıyorsanız aksi çevirdiğiniz kalıbı ıslak havluya sarıp bekletin.
- Terleterek yapışmadan kalıptan çıkması sağlanır.
Limonlu Zerdeçallı Kış Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




