Limonlu (Çatlak) Kurabiye Tarifi

Limonlu (Çatlak) Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 adet limon
  • Yarım limonunun suyu
  • Limon kabuğu rendesi
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un

Üzeri için;

  • 1 su bardağı pudra şekeri

Limonlu (Çatlak) Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri yoğurma kabına alıyoruz, karıştırıyoruz.
  2. Unu da ekliyoruz.
  3. Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
  4. Buzdolabında 20 dk dinlendiriyoruz.
  5. Sonra alıp ceviz büyüklüğünde kesimler yapıyoruz.
  6. Hafif yağlı tepsiye dizip 180 derecede fırınlıyoruz.

Limonlu (Çatlak) Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kıyır Fit Poğaça
Haşhaşlı Mercimekli Börek
Pancarlı Soğan Salatası
Kadayıflı, Portakallı Muhallebi
Ramazan Pidesi (Susamlı Pide)
Şerbetli Atom Tatlısı
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet