Limonata Tarifi

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane donmuş portakal
  • 1 tane donmuş limon
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 litre su

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Buzlukta çıkardığın portakal ve limonu birkaç dakika hafifçe yumuşayana kadar oda sıcaklığında bekletiyoruz.
  2. Blenderda yeterlice blend ediyoruz, sonra şekerle birlikte suyun içine ekliyoruz.
  3. Şekeri eriyene kadar karıştırıyoruz,ince süzgeçten geçiriyoruz afiyet olsun.

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekşili Acılı Yeşil Mercimek Yemeği
Buharda Pişen Sebze Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen)
Avokadolu Fit Ekmek Üstü Kahvaltı
Bol Malzemeli Pizza
Yoğurt Soslu Patates Salatası
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Hdabla | © 2025 |