Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 tane limon
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 5 su bardağı soğuk su
  • Limon kabuğu rendesi
  • Taze nane

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Toz şeker ve 4 limon kabuğunun rendesi güzelce karıştıralım.
  2. Üzerine limon suyunu ve 1 bardak soğuk suyu ekleyerek şeker eriyene kadar karıştıralım.
  3. Sürahiye hazırladığımız karışımı süzerek dolduralım.
  4. Kalan 4 bardak soğuk suyu ek edelim ve tekrar karıştıralım.
  5. Limonatamız hazır. Afiyet olsun 😋 ✨🍋.

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimek Çorbası
Şam Tatlısı Tarifi
Kışlık Domates Sosu
Pratik Suffle
Çiçek Börek (Videolu)
Paşa Böreği
Hdabla | © 2025 |