Limonata
Limonata Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet limon (donuk)
- 1 adet portakal (donuk)
- 1 su bardağı şeker
- 1 litre su
Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1 gece öncesi derin dondurucuda beklettiğimiz limon ve portakalı küp formunda doğrayalım.
- Üzerine 1 su bardağı şeker ve 1 su bardağı suyu ek edip parçalayıcıdan geçirelim.
- Ardından ek olarak 1 bardak su (sıcak) ekleyip 15 dk kadar bekleyelim ( limon ve portakalın tadını daha çok belirginleştirmek için).
- Geniş bir kap alalım ve üzerine süzgeç koyup karışımı dökelim.
- Ardından 1 litre su ek edip karıştıralım. Afiyet olsun 😋.
Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









