Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet limon (donuk)
  • 1 adet portakal (donuk)
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 litre su

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 gece öncesi derin dondurucuda beklettiğimiz limon ve portakalı küp formunda doğrayalım.
  2. Üzerine 1 su bardağı şeker ve 1 su bardağı suyu ek edip parçalayıcıdan geçirelim.
  3. Ardından ek olarak 1 bardak su (sıcak) ekleyip 15 dk kadar bekleyelim ( limon ve portakalın tadını daha çok belirginleştirmek için).
  4. Geniş bir kap alalım ve üzerine süzgeç koyup karışımı dökelim.
  5. Ardından 1 litre su ek edip karıştıralım. Afiyet olsun 😋.

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu (Çatlak) Kurabiye Tarifi
Fincanda Kakaolu Soslu Kek
Sebzeli Bulgur Pilavı
Un Helvası Tarifi
Limonlu Kurabiye
Mangal Tadında Tavuk Şiş
Hdabla | © 2025 |