Limon Tatlısı

Limon Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet limon
  • 1 kutu krema (200 ml)
  • 180 gram beyaz çikolata
  • Yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı ucu zerdaçal
  • 1 limon kabuğu rendesi

Limon Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limonlarımızı ortadan ikiye kesip iç kısımlarını alıyoruz.
  2. Kremamızı ocağa alıp göz göz olana kadar ısıtıyoruz.
  3. Ardından çikolatamızı alıp erimesini bekliyoruz.
  4. Hemen gerisinden limon rendesi,limon suyu, zerdeçal koyup bir iki dk ocakta kaynattıktan sonra limonların içini doldurup servis edebilirsiniz☺.

Limon Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Fit Pasta
Karışık Poğaça
Limonlu Kek
Ferah Ve Ekşi Noodle Tarifi
Pizza Poğaça
Kapkek Tarifi
Hdabla | © 2024 |