Karışık Poğaça

Karışık Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 1 çay bardağı doğranmış siyah yada yeşil zeytin
  • 1 çay bardağı doğranmış kapya biber
  • Yarım kalıp beyaz peynir
  • 1 tutam dereotu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Aldığım kadar un(4 yada 4.5 bardak)

Karışık Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri uygun bir kapta karıştıralım. Yumuşak hafif ele gelen bir kıvam olsun.
  2. İstediğiniz büyüklükte toplar yapıp yağlı kağıda dizelim.
  3. Üzerine bir yumurta sarısı sürelim ve çörek otu serpiştirelim.
  4. 180 derecede 20 -25 dk hazır. Dinlendikten servise hazır afiyet olsun 😋

Karışık Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hasan Paşa Köfte
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Sebzeli Makarna (Spagetti )
Doğum Günü Pastası
Renkli Tırtıl Kurabiye
Tam Ölçülü Altın Pankek Tarifi
Fırında Patates Püreli Soslu Tavuk Köfte
Bulut Kek
Hdabla | © 2025 |