Limon Cup
Limon Cup Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet limon
- 1 kutu krema
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı limon suyu
Limon Cup Tanımı Nasıl Yapılır?
- Limonları sirkeli suda yarım saat bekletelim, limonun birinin kabuklarını başka 3 limonunda ikiye bölüp içini çıkartalım.
- Çıkardığımız limon içinin suyunu süzgeç yardımıyla suyunu sıkalım.
- Orta uzunluk tavaya 1 limonun kabuğunu rendeleyelim ,bir çay bardağı şekerle limon kabuğunu limonun aramasının tam olması için birbirine özleştirelim.
- Kremayı ek edelim kremayı çektirelim ,limon suyunuda ekleyelim ,iyice karıştırarak yedirin.
- 1 dakika kadar başından ayrılmayın.
- Boşalttığımız limonların içini kremayla doldurun ,oda ısısına gelince dolaba koyun, dolapta biraz daha yoğunlaşacak yemeye hazır afiyetle.
Limon Cup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












