Levrek Marin

Levrek Marin Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet levrek(kişi başı)
  • 1 adet kuru soğan(beyaz soğan bulursanız daha tatlı olur)
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 1 tatlı kaşığı mayonez
  • Yarım limon
  • Yarım portakal
  • Yarım çay bardağı elma sirkesi
  • Sıvı yağ

Levrek Marin Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Levreklerin kılçıklarını temizleyip jülyen doğrayın (fileto halinde alırsanız direkt jülyen formunda doğrayabilirsiniz, uğraşma müddetiniz de azalır)
  2. Sos için hardal, limon, sirke, portakal ve mayonezi karıştırın az ölçüde sıvı yağ koyup karıştırın.
  3. Levrekleri sos içinde bekletin (30 dk öneririm)
  4. Yanmaz tavada pişirin.
  5. Soğanı piyaz doğrayıp tuzlayın. Servis edebilirsiniz, afiyet olsun🌸

Levrek Marin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Kol Böreği
Sade Bulgur Pilavı
Şifa Deposu Kıymalı Karnabahar Tarifi
Havuçlu Elmalı Kek
Ispanaklı Patates Graten
Orman Meyveli Pasta
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet