Leopar Desenli Kurabiye

Leopar Desenli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram margarin (oda sıcaklığında)
  • Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un (kontrollü koyalım)
  • Kakao

Leopar Desenli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığındaki margarini yoğurma kabına alıp üzerine un hariç bütün materyalleri ek ederek yoğuralım.
  2. Ardından unumuzu ekleyerek, yumuşak bir kıvam alana kadar yoğurmaya devam edelim.
  3. Hazır olan hamurdan mandalina büyüklüğünde 2 kesime ayırıp birine 1 tatlı kaşığı birine 1 yemek kaşığı ek edip pürüzsüz olacak biçimde yoğuralım.
  4. Hamurumuzu oklava yardımı ile 1 cm kalınlığında açarak fotoğraftaki üzere şekillendilerim ve kurabiyemizi 160° evvelden ayarlanmış fansız ayarda rengi değişmeyecek formda pişirelim. Afiyet olsun.

Leopar Desenli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Kek
Havuçlu Cevizli Kek
Pırasalı Börek
Dometes Çorbası
Orman Meyveli Fit Tart / Şekersiz Bebek Tatlısı
Poğaça Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |