Lavaş Üstü Mantarlı Omlet

Lavaş Üstü Mantarlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane lavaş ekmeği
  • 2 tane yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 tane mantar
  • 2 tane kırmızı biber
  • 3-4 kol maydanoz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Lavaş Üstü Mantarlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lavaş ekmeğini fırın tepsisine alalım.
  2. Daha sonra 2 tane yumurtayı kırıp üzerine tuzu ekleyip çırpalım.
  3. Yumurtanın üzerine mantar,kırmızı biber ve maydanozu ekleyelim.
  4. Son olarakta karabiber ekleyerek fırına sürelim.
  5. Maksimum 5 ile 10 dakika ortasında pişiyor.

Lavaş Üstü Mantarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Ispanaklı Börek
Erik Suyu
Pilavlı El Açması Börek (Klina)
Muzlu Yaş Pasta
Tarçınlı Rulo | Krem Peynirli ,Cevizli Yumuşacık Lezzet
Etli Biber Dolması
Hdabla | © 2025 |