Lavaş Tostu

Lavaş Tostu Tanımı İçin Malzemeler

  • Kişi sayısı kadar lavaş
  • Kişi sayısı kadar yumurta
  • Beyaz peynir
  • Kaşar peynir
  • Tereyağ

Lavaş Tostu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağ lavaş boyutuna uygun bir tavada eritilir.
  2. Üzerine çırpılmış bir yumurta dökülür.
  3. Yumurta omlet halinde alt üst yapılır.
  4. Yumurtanın üzerine lavaş konulur ve spatula yardımıyla aykırı çevrilir.
  5. Üzerine beyaz peynir ve kaşar peyniri eklenir.
  6. Lavaş ikiye katlanarak tost haline getirilir ve peynirin erimesi için biraz beklenir.Afiyet olsun :).

Lavaş Tostu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Aşure
Buharda Pişen Sebze Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen)
Misafir Menüm 2
Çıtır Çıtır Pizza Börek
Osmanlı Kavun Dolması
Çikolatalı Fit Suffle
Hdabla | © 2025 |