Lavaş Cips

Lavaş Cips Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır lavaş
  • 1,5 çay bardağı sıvı yağ
  • Kajun baharatı
  • Kekik
  • Kırmızı toz biber
  • Tuz

Lavaş Cips Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı yağ ve baharatları bir kabın içinde karıştırın, baharat ölçüsünü kendinize nazaran belirleyin (ben ağır tat sevdiğim için bol kullanıyorum).
  2. Lavaşları birer lokmalık olacak ve istediğiniz formda kesin.
  3. Yağlı karışıma bulayarak fazlasını alın üzerlerinden ve fırın tepsisine dizin üst üste gelmesinler.
  4. 180 derce fırına (fansız) sürün yaklaşık 10-15dk ortası, kızarınca çabucak alın ve hafif soğumasını bekleyin çok yakmayın beyazkende sonlandırmayın kızarsın.

Lavaş Cips Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Tost
Lazanya
Yumuşacık Pankek Tarifi
Patlıcan Musakka
Etsiz Çiğ Börek (Acısız)
Fırında Kaşarlı Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |