Lavaş

Lavaş Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 su bardağı un
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 2 su bardağı sıcak su

Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kaba unu alıp, içini çukur biçimine getirelim.
  2. İçine tuz ve suyu ekleyip, yoğuralım, 15 dakika dinlendirelim.
  3. Hamuru ince ince tabak büyüklüğünde açalım.
  4. Elektrikli saçta yahut tavayı yağlamadan pişirelim.
  5. Piştik sonra üzerine yavaşça su serpelim ve servise hazır. Afiyet olsun:)

Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bal Kabağı Çorbası (Bebekler İçin)
Krem Şantili Meyveli Mozaik Kek Tarifi
Kaymaklı Yoğurt
Sütlü Brokoli Çorbası
Muzlu Rulo Pasta (Keki Çatlamama Garantili)
Patlıcan Sarma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet