Lahana Kapuska

Lahana Kapuska Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane küçük uzunluk beyaz lahana
  • 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 150 gr kıyma
  • 1 tane iri kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 buçuk su bardağı su

Lahana Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağımızı tenceremize alalım.
  2. Üzerine yemeklik doğradığımız soğanı koyalım kavuralım ,kıymayı da koyup biraz daha kavuralım.
  3. Üzerine salçayı da koyup kavuralım.
  4. İnce ince doğradığımız lahanamızı koyup ,tuzunu ,karabiberini ek edip 1-2 sefer çevirelim.
  5. Üzerine bir buçuk su bardağı sıcak su döküp kısık ateşte 20-25 dakika pişirelim.

Lahana Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cheesecake
Etli Çiğ Köfte
Tuzlu Rulo Buzluk Kurabiyesi
Çaylı Nescafeli Kurabiye (Farklı Tarif Arayanlara)
Havuçlu Semizotu
Salçalı Makarna Tarifi
Hdabla | © 2025 |