Lahana Kapuska

Lahana Kapuska Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane küçük uzunluk beyaz lahana
- 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
- 150 gr kıyma
- 1 tane iri kuru soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- 1 buçuk su bardağı su
Lahana Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeytinyağımızı tenceremize alalım.
- Üzerine yemeklik doğradığımız soğanı koyalım kavuralım ,kıymayı da koyup biraz daha kavuralım.
- Üzerine salçayı da koyup kavuralım.
- İnce ince doğradığımız lahanamızı koyup ,tuzunu ,karabiberini ek edip 1-2 sefer çevirelim.
- Üzerine bir buçuk su bardağı sıcak su döküp kısık ateşte 20-25 dakika pişirelim.
Lahana Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










