Kuyruk Yağlı Etli Nohut Yemeği

Kuyruk Yağlı Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 5 su bardağı nohut (akşamdan ıslatılmış)
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • Doğranmış et
  • Az ölçü kuyruk yağı
  • 1 adet domates
  • 1 adet biber
  • 2 yemek kaşığı acı sos
  • 1 .5 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Su

Kuyruk Yağlı Etli Nohut Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan ıslatılmış nohutumuzu süzelim.
  2. Düdüklümüze sıvı yağ dökelim ve üzerine doğranmış etimizi dökerek biraz kavuralım.
  3. Üzerine soğan ve sarımsağı ekleyelim. Daha sonra domates biber ve kuyruk yağını ek edelim.
  4. Acı sos salça ve başka baharatları ekleyip karıştıralım.
  5. Daha sonra üzerine nohutu dökelim. Suyunu da ekleyip pişmeye bırakalım.
  6. Düdüklü fışladıktan sonra bi 15 dakika kadar daha pişirdikten sonra altını kapatıp dinlenmeye bırakalım.
  7. Nohut yemeğimiz hazır afiyet olsun. 🙃.

Kuyruk Yağlı Etli Nohut Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

10 Dakikada Anne Kurabiyesi (Videolu)
Limonlu Cheesecake
Waffle Tarifi
Patatesli Poğaça (İnstant Mayalı)
Çilekli Magnolia Tarifi
Akşam Menüsü
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet