Kuymak (8+ay)

Kuymak (8+ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı mısır unu
  • 1 çay bardağı içme suyu
  • Yarım çay bardağı kaşar

Kuymak (8+ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağımızı tavaya alalım. Çok ısınmadan mısır unumuzu ekleyip kavuralım.
  2. Kavrulan unumuzun üzerine suyumuzu ekleyerek daima karıştıralım.
  3. Kıvam alan kuymağımızın üzerine küp küp dilimlenen kaşarımızı ekleyerek eriyene kadar pişirelim. Birinci sıcaklığı geçince servis yapalım. Miniklere afiyet olsun 💙

Kuymak (8+ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browni Kurabiye
Enfes Su Böreği
Lor Dolması (Erzurum Usulü)
Yulaflı Lezzetli Ara Öğün
Köfteli Patlıcan Sarma Şöleni (Videolu)
Büyük Fırın Tepsisinde Pizza
Hdabla | © 2025 |