Kuymak (8+ay)

Kuymak (8+ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı mısır unu
  • 1 çay bardağı içme suyu
  • Yarım çay bardağı kaşar

Kuymak (8+ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağımızı tavaya alalım. Çok ısınmadan mısır unumuzu ekleyip kavuralım.
  2. Kavrulan unumuzun üzerine suyumuzu ekleyerek daima karıştıralım.
  3. Kıvam alan kuymağımızın üzerine küp küp dilimlenen kaşarımızı ekleyerek eriyene kadar pişirelim. Birinci sıcaklığı geçince servis yapalım. Miniklere afiyet olsun 💙

Kuymak (8+ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Fit Kurabiye
Milföy Çıtırlığında İçli Kete
Miflöylü Yufkalı Börek
Bebeklere Kıymalı Patates Yemeği
Benekli Rulo Pasta
Avokado Soslu Tavuk Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet