Kütür Kütür Karışık Turşu

Kütür Kütür Karışık Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 baş sarımsak
  • 8 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 dolu yemek kaşığı limon tuzu
  • 8 çay bardağı sirke
  • Üzerleri örtülene kadar kaynar su

Kütür Kütür Karışık Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ben içerisine yalnızca en sevdiklerimizi koydum. Sizler çeşidi arttırabilirsiniz.
  2. Sarımsakları soyuyoruz. (büyük olan dişleri ikiye de bölünebilirsiniz) kavanozumuzun en altına sarımsak ekliyoruz.
  3. Kapağına sıfır olmayacak halde hazırladığımız gereçleri materyalleri ekliyoruz.
  4. Dizme süreci bittikten sonra tekrar sarımsak ekliyoruz.
  5. Sonrasında kaya tuzu,limon tuzu, sirke ve sıcak suyu ekleyip kavanozun ağzını kapatıyoruz.
  6. Sıkıca kapattıktan sonra çalkalayarak içindeki gereçlerin her yere dağılmasını sağlıyoruz.
  7. Soğuyana kadar aykırı soğuduktan sonra da düz halde serin yerde saklayabiliriz. Tanımımı deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.

Kütür Kütür Karışık Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kek
Profiterol
Kıyır Kıyır Mayasız Sebzeli Poğaça
Ceviz Kurabiye
Ferrero Rocher (Kahvelerinizin Yanına Çok Yakışacak Herkes Hazır Sanacak)
Pancarlı Pankek (Bayılacaksınız Hem Çok Vitaminli Hem Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |