Kuşbaşı Etli Peynirli Pide

Kuşbaşı Etli Peynirli Pide Tanımı İçin Malzemeler

Hamur için;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 buçuk su bardağı ılık su
  • 3-4 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım paket kuru maya

İç harcı;

  • 300 gram kuşbaşı et
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1-2 adet kırmızı kap biber
  • 2 adet sivri biber
  • 2 domates
  • Kara biber
  • 2 kaşık salça
  • Yarım demet maydanoz

Peynirli pide için;

  • Dilediğiniz ölçüde peynir ve fesleğen

Kuşbaşı Etli Peynirli Pide Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru yapıp 2 saat mayalandırın.
  2. Et hariç bütün materyalleri farklı kapta küçük uzunluklarda doğrayıp karıştırın, sonra eti ek edin dolapta bekletin.
  3. Hamur hazır olunca fırını ısıtın.
  4. Köfte büyüklüğünde hamurları bölün ve pide formunu verin içine hazırladığımız materyalleri koyun.
  5. Isıtılmış fırında 20-25 dk kızarana kadar pişirin.
    Afiyet olsun.

Kuşbaşı Etli Peynirli Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Kadayıflı Muhallebi
Dışarda Pide Yemeye Son Vereceğiniz Mükemmel Tarif (Tam Ölçülü Yumuşacık Pide)(Videolu)
Diyet Keki (Sağlıklı)
Damla Çkolatalı Kurabiye
Fırında Ispanaklı Yumurta
Simit Tarifi
Hdabla | © 2025 |