Nefis Ekmek (Cicipapa)

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 3 su bardağı su
  • Kırmızı tozbiber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1,5 ekmek (taze olmasın kesilmez,ben birgün buzdolabında beklettim)

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtalar çırpılır,içine 3 bardak su,kırmızı tozbiber, karabiber,çok az tuz ekleyip tekrar çırpılır.
  2. Ekmekler dilimlenir tava yağlanır kızartılır. (her seferinde bir tatlı kaşığı yağ kullandım. (çevirince tekrar çok az yağ eklenir). Afiyet olsun.

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:El Açması Gül Böreği
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köstebek Pasta
Garnitürlü Tavuklu Pilav
Soğuk Baklava
Kaşar Peynirli Çıtır Milföy Susamlı Simitler
Cocostar Pasta
3 Çikolatalı Kurabiye (Hesaplı Triple Coholate Cookies)
Hdabla | © 2025 |