Kuru Yufka (Bazlama)

Kuru Yufka (Bazlama) Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 su bardağı un
  • 5 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kuru Yufka (Bazlama) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un, su ve tuzu kaba alıp yoğuruyoruz.
  2. Küçük toplar haline getiriyoruz ve açıyoruz.
  3. Önceden kızdırdığınız sacın üzerine koyup pişirebilirsiniz.
  4. Sonrasında yiyebilirsiniz yahut kesip stok yapabilirsiniz.

Kuru Yufka (Bazlama) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Salatası
Sulu Köfte (Anne Tarifi)
Cevizli Haşhaş Ezmeli Katmer Poğaça
Tam Buğdaylı Dereotlu Poğaça
Salçalı Makarna
Eli Böğründe (İki Kişilik)
Hdabla | © 2025 |