Kuru Yufka (Bazlama)

Kuru Yufka (Bazlama) Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 su bardağı un
  • 5 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kuru Yufka (Bazlama) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un, su ve tuzu kaba alıp yoğuruyoruz.
  2. Küçük toplar haline getiriyoruz ve açıyoruz.
  3. Önceden kızdırdığınız sacın üzerine koyup pişirebilirsiniz.
  4. Sonrasında yiyebilirsiniz yahut kesip stok yapabilirsiniz.

Kuru Yufka (Bazlama) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sucuklu Patatesli Kebap
Tavuk Dürüm (Efsane Lezzet)
Kahvaltılık Patatesli Menemen
Baileys Dondurma
Çikolatalı Kakaolu Puding
Patates Çanağında Tavuk Mantar Sote
Hdabla | © 2025 |