Kuru Pasta

Kuru Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yumurta beyazı (sarısı üzerine sürmeye )
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 kabartma tozu
  • 1 paket yumuşak margarin
  • 3 yemek kaşığı sirke

Kuru Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller yoğurma kabına alınır güzelce yoğurulur.
  2. İstediğiniz biçimde şekillendirebilirsiniz.
  3. Ben iki yağlı kâğıt ortasına alıp merdaneyle ince açığ fincan ağzı ile yuvarlak kestim.
  4. Üzerine yumurta sarısı çörek otu yada beyaz susam ile süsleyebilirsiniz.
  5. 180 derecede çok fazla kızartmadan pişiriniz.

Kuru Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orijinal Hamsiköy Sütlacı
Tuzlu Bisküvi
Sarımsaklı Köfte
Biber Dolması Tarifi | Tam Kıvamında Ve Nefis!
Haşhaşlı Revani
Patatesli Rulo Börek
Hdabla | © 2025 |